Konkurranse

Julekalender 2014 - luke 9

Vi har nye premier bak dagens luke

Nedtelling mot julen fortsetter med gavedryss i vår julekalender.

Shutterstock/Inga Ivanova

Julekalenderen på Gamer.no har vært et fast og populært innslag siden 2003, og vi gjør naturligvis ingen unntak i år. Årets kalender er fylt til randen av kule premier som vi skal dele ut hver dag frem til julaften. Vi røper ingenting før lukene faktisk åpnes, men lover et rikholdig utvalg av spill, utstyr og konsoller for enhver smak.

Pakken for de konkurransesultne

Mad Catz' mekaniske keyboard S.T.R.I.K.E. Te og musa R.A.T. Te kan du vinne i dag.

Den 9. desember har vi en godbit til de som ønsker å bedre spillopplevelsen. Med Mad Catz' mekaniske keyboard S.T.R.I.K.E. Te får du et tastatur som hevder å ha lynkjapp respons, med enkelt programmerbare makroknapper, baklys og snarveisknapper så det holder. Mad Catz hevder også at S.T.R.I.K.E. Te-keyboardet er bygd særlig for konkurransespilling.

Sammen med tastaturet får dagens vinner Mad Catz-musa R.A.T. Te, som i likhet med tastaturet skal være myntet på de som liker konkurranseaspektet i spill. Med sin Phillips Doppler-sensor skal musa by på DPI på opp til 8200. Programmerbare knapper, kjapp reaksjnostid, lav vekt og dynamisk underlagssensorer skal sørge for at du lander hodeskuttet når det virkelig gjelder.

For å være med i trekningen om dette utstyret må du svare på to spørsmål, levert av Spillquiz med Jon Cato og Magnus – et månedlig arrangement på Tilt i Oslo. Du må også oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien eventuelt skal sendes. Vi trekker vinnere hver mandag i desember.

Siste fra forsiden