Konkurranse

Julekalender 2015 - luke 11

Vi har nye premier i dagens luke

Har du en indre rockestjerne som vil ut?

Shutterstock/fotohunter/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra konsoller, nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi garanterer noe for en hver smak.

Guitar Hero Live.
En av forbedringene med den nye gitaren er at den har to rader med tre knapper.

I dag har vi funnet fram en samlepakke av den musikalske sorten. Oppfølgeren til den superpopulære Guitar Hero-serien, Guitar Hero Live, kom ut tidligere i år, og vi har fått kloa i Xbox One-versjonen av spillet. Den nye, forbedrede gitar-kontrolleren følger også med her.

Dette rocka rytmemusikk-spillet har vært etterlengtet lenge, og skuffet ikke oss da det kom ut i oktober. Anmelder Espen Jansen lot seg imponere over spillet, og mener det bare kan bli bedre i fremtiden. Med en framtidsrettet forretningsmodell som gir deg tilgang til streaming av spillbar musikk, samt en mer tradisjonell «on demand»-variant, har Activision satset steinhardt på en moderne musikkspillopplevelse, og resultatet er klokkerent.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål, som er forfattet av Spillquiz med Magnus og Jon Cato – et månedlig arrangement på Tilt i Oslo. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsted Tek.no. I tillegg har våre nye eiere i TU.no en kalender som er verdt å sjekke ut.

Siste fra forsiden