Telialigaen - Counter-Strike

– Vi har vært på treningsleir i ti dager for å fikse små feil

Lørdag ettermiddag møtes Apeks og 00 Prospects til den andre semifinalen i sluttspillet av Counter-Strike.

Steffen «Sly» Amundsen har trua på at seiersrekken skal holde seg.
Martin Leigland/TV 2 E-sport

For første gang siden 2019 skal sluttspillet i Counter-Strike avgjøres på LAN med scene, verter og publikum til stede. De fire lagene som skal kjempe om gullet i løpet av lørdagen er 777, Apeks Rebels, 00 Prospects (tidligere Nordavind Talent) og Foxed.

Både semifinalene og finalen vil sendes direkte på TV 2 Play i løpet av en og samme dag fra klokken 12:00. Med et fullspekket skjema direktesendt fra Eldorado Esport i Oslo garanteres masse god Counter-Strike og underholdning på høyt nivå.

SLIK SPILLES SLUTTSPILLET 12:00 - 777 vs Foxed 15:00 - Apeks vs 00 18:00 - Finale
Se alle kampene på TV 2 Play »

Skaff billett til sluttspillet her »

LES OGSÅ: Tror 777 stopper seiersrekken til Apeks

– Vi har det som skal til for å vinne

DISSE SPILLER FOR APEKS REBELS

sj Steffen «Sly» Amundsen
sj Ådne «Sense» Storås Fredriksen
sj Preben «Trax» Martinsen
sj Even «Holand» Holand
sj Tobias «shyyne» Sæther

sj Morten «zEVES» Vollan (trener)

Apeks har de siste seks sesongene blitt omtalt som laget å slå i Telialigaen, og med seks seriegull på rad er det ingen tvil om at klubben har satt sine spor i norsk Counter-Strike.

Denne sesongen har de regjerende seriemesterne stilt med sitt nyeste prosjekt, Apeks Rebels, i Telialigaen. Om ungguttene har det som skal til for å hente til seg et syvende trofé avgjøres lørdag ettermiddag. Steffen «Sly» Amundsen ser på semifinalen mot 00 Prospects som oppvarming til finalen.

– Vi har slått 00 Prospects hver gang vi har møttes, om det er i treningskamper eller andre turneringer siden vi røk på en smell mot dem tidligere i sesongen, så jeg er ikke bekymret i det hele tatt. Men vi undervurderer ingen. Jeg regner med det blir en 2-0 så lenge vi er påskrudd fra start. Vi har ett mål, det er å få hjem trofeet, og alle på laget føler at vi kan vinne hele sluttspillet.

Steffen «Sly» Amundsen har trua på at seiersrekken skal holde seg.
Martin Leigland/TV 2 E-sport

Amundsen forteller videre om forberedelsen inn mot deres potensielt viktigste kamper som lag så langt.

Les også
AW3 gjorde jobben i gruppespillet for Rocket League-OL

– Vi har vært på treningsleir i ti dager for å fikse små feil, og vi prøver stadig å utvikle spillforståelsen vår. Vi har spilt godt gjennom sesongen, og klarte å spille jevnt mot 777 da de var på sitt aller beste, så jeg vet at vi har det som skal til for å vinne. Jeg tror heller ikke publikumet blir et problem for oss, men kanskje noen av de andre lagene kan kjenne litt på nervene når kart blir jevne, avslutter Amundsen.

LES OGSÅ: Midgard berget plassen - Metizport til nedrykkskvalik

– Vi kommer til å vinne mot Apeks Rebels

DISSE SPILLER FOR 00 PROSPECTS

sj Simen «sido» Rem
sj André «scared» Carrillo Simonsen
sj Viktor «vHw» Wadman
se Tim «spuffy» Thunberg
se Olle «spooke» Grundström

sj Dennis «Rytter» Rytter (trener)
se Samuel «Zyppe» Martinsson (trener)

00 Prospects, tidligere kjent som Nordavind Talent, slo Apeks Rebels sist gang de to lagene møttes i Telialigaen. André «scared» Carrillo Simonsen mener det ikke er noe spørsmål om hvem som er sterkest inn mot den andre semifinalen av sluttspillet.

– Klubbene har en historie i å møtes før, og dette er vi klar over. Dette skaper jo et litt artig rivaleri selv om begge klubbene har gått gjennom store endringer den siste tiden. Så å vinne mot dem blir ekstra godt. Forberedelsene våre har vært bra, og vi har hatt en effektiv treningsleir før sluttspillet, og ellers generell trening gjennom hele sesongen. Vi kommer til å vinne mot Apeks Rebels.

Dette blir det første sluttspillet for flere av spillerne i 00 Prospects, men Simonsen mener laget har akkurat det som trengs for å ta med seg pokalen hjem.

André «scared» Carrillo Simonsen er selvsikker før kampen mot rivalene.
Martin Leigland/TV 2 E-sport

– Jeg tror at mange vil kjenne på et nytt press de ikke har opplevd før ettersom det er publikum til stede. Dette tror jeg også vil føre til spennende kamper med litt uortodoks og mindre plettfri Counter-Strike, men gode kamper med høy intensitet, og god underholdning. Vi visste allerede før sesongen at denne femmeren skulle nå sluttspillet, svenskene vi har fått inn var for mange nordmenn ukjente, men for oss som hadde blitt kjent og spilt med dem før var vi helt sikre på at vi skulle komme til sluttspillet. Noe annet var helt uaktuelt. Målet vårt nå er å vinne hele greia. Kommer vi med noe annet mål er det ikke vits å møte opp, avslutter Simonsen.

Siste fra forsiden