The Witness - gratis

Vi kalte The Witness et mesterverk – nå er det fargerike gåtespillet gratis på PC

Thekla, Inc.

Det fargerike gåtespillet The Witness er gratis på PC den neste uken. Spillet er det neste innslaget i Epic Games Stores løfte om å gi bort ett spill annenhver uke, og frem til 18. april er det fritt frem for å sikre seg et eksemplar.

Øya du får utforske i The Witness byr på utallige gåter.
Thekla, Inc.

Alt du må gjøre er å besøke spillsiden for The Witness i Epic-butikken, trykke på knappen merket «Free» og logge deg inn. Deretter dukker spillet opp i biblioteket ditt, og du kan laste det ned og spille via skrivebordsprogrammet Epic Games Launcher.

Mesterverk uten like

The Witness ble opprinnelig lansert i 2016 for PC og PlayStation 4, og har siden kommet til blant annet Xbox One, Mac og iOS. Braid-skaper Johnathan Blow var hjernen bak prosjektet, som designeren selv forteller at er inspirert av klassiske Myst.

Vår egen Andreas Bjørnbekk falt pladask for spillet, og klinte til med ti av ti poeng på karakterskalaen. Spesielt trakk han frem de vakre omgivelsene og mestringsfølelsen man opplever som følge av å komme seg gjennom alle gåtene.

– Det er spennende og underholdende på en måte svært få spill er. Det er så enkelt, men så ekstremt smart på samme tid. The Witness er et prakteksempel på hvordan man kan bringe skarpe, logiske utfordringer inn i spillverdenen uten å bringe ødeleggende elementer inn. Slik ender The Witness opp med å bli et symbol på finkultur i en spillverden besatt av vold og sport, konkluderte han i sin anmeldelse.

Ikke alle er fornøyde med Epic Games Store for tiden.
Mange Borderlands-fans har fått en høne å plukke med nettbutikken »

Siste fra forsiden