Telialigaen - League of Legends

– Vi kan overgå fjorårets nivå

Med stadig forbedring og seier mot Rich Gang i Telialigaens andre runde har Domino-spillerne fått troen på at de kan overgå høstens andreplass.

«Fantasia kN» har tro på at de kan overgå fjorårets Domino-prestisjon
Riot Games/Privat/Domino Esport, Kollasj: Brage Vasseljen/Good Game

SLIK ENDTE ANDRE RUNDE AV TELIALIGAEN

Vis mer

Riddle - HyFerion5: 2 - 0
Vanir - Wizard: 1 - 1
FloWenZ - Bifrost: 0 - 2
Domino - Rich Gang: 2 - 0

MANDAG 8. FEBRUAR
20:00 - Nordavind - KAOS

Se resten av kampene i terminlisten »

På forhånd av Telialigaens andre runde satte vi spørsmålstegn ved Dominos muligheter til å overgå fjorårets prestasjon.

Med seier mot Rich Gang har Domino sikret seg ekstremt viktige poeng, dersom de skal ha sjans på en plass i sluttspillet og samtidig ha mulighet til å overgå høstens andreplass.

FEATURE: Dette tror vi blir utfallet i vårens League of Legends-sesong

LES OGSÅ: Disse spillerne må du vurdere til Fantasy-laget ditt

Artikkelen fortsetter under bildet

Slik ser tabellen ut etter andre runde. En kamp gjenstår i runden, og en kamp fra tredje runde er allerede spilt.
Skjermbilde: Telialigaen.no

Mye action frem og tilbake

Rich Gang gikk hardt ut på første kart, og satt i førersetet i store deler av kampen. Kommentator Kristian «Sangopan» Heggland forteller om nervepirrende minutter i første karts avsluttende minutter.

– I begge kampene tar Rich Gang initiativ tidlig og opparbeider seg en liten ledelse. De klarer dog aldri å stikke helt av med ledelsen. På første kart er det flere nervepirrende minutter med mye action frem og tilbake. Rich Gang står og banker på dørene til Dominos base, men Domino klarer å utsette angrepet, og snu det til sin fordel utover de siste minuttene.

LES OGSÅ: Apeks tilbake på vinnersporet

Kristian «Sangopan» Heggland synes det er rart at «Fantasia kN» får spille Ekko.
Sindre Stien/Good Game
Les også
Fact Revolution med ny kurs – Satser som utviklingsklubb

Etter en overraskende utvikling på første kart, var det umulig å vite hvordan andre kart kom til å utspille seg. Heggland drar frem et heltevalg, og hinter til at Rich Gangs forberedelser ikke kan ha vært optimale.

– Før oppgjørets andre kart, er vi usikre på hva vi har i vente. «Fantasia kN» får lov til å spille Ekko, og vi får igjen se hvorfor denne helten bør utestenges. Rich Gang klarer å skaffe seg en tidlig ledelse, men i likhet med første kart klarer Domino å komme seg tilbake i løpet av kampen. Totalt sett får vi servert to fantastisk underholdene kamper.

LES OGSÅ: Satser på e-sport i Trondheim sentrum

Tross tapte poeng har Rich Gang muligheten til å revansjere tapet mot Domino i Telia Esports Series. Heggland spår et forrykende oppgjør.

Se oppgjøret mellom Rich Gang og Domino i Telia Esports Series fra klokken 18:00, søndag 7. februar »

Tror de kan overgå fjorårets nivå

DISSE SPILTE FOR DOMINO

Vis mer

Storm «Woofer» Moyersoon (Top)
Thomas «Brorheim» Pesonen
Haug (Jungle)
Kristoffer «Fantasia kN» Voll Dahl (Mid)
Håkon «Håky» Nodeland (ADC)
Jesper «SleepWe» Ljung (Support)

DOMINOS SISTE RESULTATER
🔴 🟢

På forhånd av kampen kunne Dominos Mid Lane-spiller Kristoffer «Fantasia kN» Voll Dahl fortelle om nervøsiteten rundt det å ta over Mid Lane-rollen i Domino. Mot Rich Gang så det likevel ut som om han hadde nervene under kontroll.

– Man er alltids litt nervøs i starten, men man kommer jo inn i det etter hvert. Første kart var ekstremt vanskelig, og jeg er glad vi klarte å stjele kampen med bedre samspill i kampens sluttfase. På andre kart tror jeg vi hadde den psykiske fordelen. Det føltes personlig som om vi var i førersetet hele veien, og det å kjøre et snikangrep for å avslutte kampen med Ekko føltes digg, sier han til Gamer.no.

LES OGSÅ: Vil du skrive om e-sport?

DISSE SPILTE FOR RICH GANG

Vis mer

Jannik «Syrax» Born (Top)
Necati «Convik» Sarıgül (Jungle)
Andreas «Yupwulf» Brustad (Mid)
Henrik «RudeDude» Vågenes (ADC)
Knut «Gabrielsen» Gabrielsen (Support)

RICH GANGS SISTE RESULTATER
🟢 🔴 🔴

Voll Dahl drar frem både en bedring i kommunikasjon og i overordnede taktikker som to store grunner til at de klarte å seire over Rich Gang. Han utelukker heller ikke en deltakelse i sluttspillet dersom utviklingen fortsetter.

– Dersom vi fortsetter å forbedre oss på det nivået vi har, utvider antall helter vi kan spille individuelt og antall lagkomposisjoner tror jeg vi kan ha en god sjanse for sluttspill.

Når høstens utgave av Domino spilte seg til en andreplass, er det mye å leve opp til med den nye stallen. Voll Dahl forteller til Gamer.no at han har troen på at årets utgave kan overgå fjorårets nivå, gitt hardt arbeid og dedikasjon i spillergruppen gjennom sesongen.

– Jeg er ikke så kjent med fjorårets spillere, men jeg vet at deres individuelle rangeringer var høyere enn de fleste medlemmene på det nåværende laget. Jeg føler at det aller viktigste i League of Legends på dette nivået er samarbeid, og det er dette punktet jeg mener at vi i det nåværende Domino er gode på.

Siste fra forsiden