Podkast

Retro Crew - sesong 6, episode 7

Vi spiller gjennom første halvdel av Majora's Mask

Hvor godt har Zelda-spillet holdt seg?

Spillklubben er tilbake og denne gangen har Retro Crew-gjengen begynt på et relativt stort eventyr. Jostein Hakestad, Jack Tenold og spillklubbleder Are Ness Fløgstad spilt forbi de to første templene i The Legend of Zelda: Majora’s Mask.

Les også: Anmeldelse av The Legend of Zelda: Majora's Mask

Spillet kom nylig ut på 3DS, og det er denne versjonen vi spiller, men det er fremdeles mulig å spille på Wii Virtual Console. Eller selvfølgelig på opprinnelige Nintendo 64 - så fremt du har Expansion Pack-tillegget til konsollen.

For å høre lydfilen direkte må du ha Adobe Flash installert og javascript aktivt. Du kan imidlertid laste ned og spille av filen i MP3-format herfra: Last ned lydfilene i stedet.

Bli med oss mens Link blander seg opp i de interne affærene til Deku-kongefamilien, smelter en isbre, banker opp en robothest og redder ei gammel dame fra å bli ranet på åpen gate. Alt fordi han må stoppe månen fra å krasje ned i jorda. Hvordan skal det ende?

Dine kommentarer på spillene vi spiller er alltid velkomne og vi leser dem gjerne opp i neste episode. Hjemmelekse til deg er å spille ferdig Majora’s Mask sammen med oss.

The Legend of Zelda: Majora's Mask.

Spillklubben er et konsept vi skal gjennomføre i omtrent annenhver episode av nostalgishowet Retro Crew.

Rad Crew-redaksjonen, og av og til medlemmer av Gamer.no-redaksjonen, kommer frem til et retrospill vi skal spille, så sier vi fra til lytterne i den foregående episoden slik at dere også har sjansen til å spille det i forkant og gjøre deres egne erfaringer, og sende inn kommentarer.

Gått glipp av tidligere episoder?

Retro Crew er et nettradioshow som dedikeres til gamle spill, konsoller og maskiner, laget av Rad Crew i samarbeid med Gamer.no. Du kan blant annet treffe gjengen på Facebook. Her er de tre forrige episodene:

Her er de viktigste Kirby-spillene
Spillklubben: Har Sonic CD holdt seg?
Retro Crew mimrer om Ocean sammen med en av de ansatte

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil.

Siste fra forsiden