Vi trenger spillanmeldere

Lyst til å skrive om spill på Norges største spillside? Da er dette en sjanse du ikke bør gå glipp av.

Gamer.no er stadig i utvikling og ønsker til en hver tid å være det beste norske alternativet for spillinteresserte nordmenn på jakt etter lesestoff med høy kvalitet.

Vi er nå på utkikk etter talentfulle frilansskribenter med svært gode skriveferdigheter, en god sans for humor, og et brennende engasjement for spill. Vedkommende skal innlemmes i en allerede kvalitetsbevisst redaksjon, og hjelpe oss å skrive anmeldelser og sniktitter av spill på både PC og konsoll.

Søkeren bør ha:

  • Interesse for en håndfull spillsjangre
  • Mulighet til å teste spill for en kombinasjon av minst tre av disse plattformene: PC, Xbox 360, Playstation 3 og Wii
  • Internett gjennom en stabil forbindelse
  • Fylt 18 år

PC-anmeldere bør forøvrig ha en maskin som kan kjøre alle de nye grafisk krevende spillene jevnt, uten å justere ned grafikkinnstillingene.

Det spiller ingen rolle hvor i Norge du bor. Vi tilbyr et morsomt nettmiljø, hvor medarbeideren får være med å bygge videre på det som i dag er Norges største nettsted om video- og dataspill, og ikke minst kringkaste sine meninger til over titusen lesere hver eneste dag på nettet.

Over 1,2 millioner lesere

Du vil også få mulighet til å skrive anmeldelser og artikler for over tyve lokalaviser og magasiner gjennom våre redaksjonelle samarbeidspartnere, som når ut til over 1,2 millioner nordmenn. En frilanserjobb hos oss kan for mange være et springbrett i spillbransjen. Erling Ellingsens innsats førte for eksempel til at han ble headhuntet til VG, og deretter Funcom.

Alle spill som testes blir levert av Gamer.no, og kan beholdes av forfatter etter at artikkelen er levert til redaksjonen. Det er opp til skribentene å velge hvor ofte man vil påta seg et oppdrag, men en anmeldelse i måneden sees på som et minimum.

Det utbetales et fast honorar per artikkel, både for artiklene på Gamer.no, og for kortversjonene vi skriver for lokalavisene og magasinene.

Slik går du frem

Hvis dette virker interessant for deg, ønsker vi at du skriver en prøveomtale av et valgfritt spill. Teksten skal være mellom 900 og 1800 ord, og formes og bygges opp på samme måte som andre anmeldelser på Gamer.no, med et godt språk, humor og egenart. Skriv også noen linjer om hvorfor akkurat du passer som spilljournalist hos oss.

Send søknaden på e-post til tor-steinar@gamer.no. Husk å oppgi kontaktinfo som telefon og adresse. Vi tar kontakt for praktisk informasjon hvis søknaden faller i smak.

PS: Det er ingen søknadsfrist, og behovet for skribenter er tilstede så lenge denne artikkelen finnes. Vi anbefaler derfor at søkeren bruker god tid på prøveanmeldelsen, for å gi oss et best mulig førsteinntrykk.

Siste fra forsiden