Vietnam-krig får dato

Snart utvides Battlefield: Bad Company 2 med sekstitallskrig.

Battlefield: Bad Company 2 Vietnam er en nedlastbar tilleggspakke for Battlefield: Bad Company 2. Pakken tar opp fakkelen etter PC-spillet Battlefield: Vietnam, som kom ut i 2004, og gir Bad Company 2-eiere mulighet til å delta i virtuelle versjoner av kjente slag fra den blodige Vietnam-krigen.

God morgen, Vietnam.

Nå har Electronic Arts kunngjort når pakken skal lanseres. For en gangs skyld kommer PC-versjonen først, og denne lanseres 18. desember på Steam og EA Store. Men konsolleierne trenger ikke vente lenge, for deres utgave lanseres 21. desember på 360 og 22. desember på PS3.

Pakken inkluderer fire nye kart, som kan kriges over i klassiske spilltyper som Conquest og Rush. Naturlig nok får vi også nye våpen og kjøretøy, etter som handlingen har flyttet seg til Vietnamkrigen.

Men du trenger ikke vente helt til jul hvis du er sulten på nytt innhold for det populære skytespillet. I dag lanseres nemlig VIP Map Pack 7, som inkluderer fire nye kart (inkludert nye utgaver av Oasis og Harvest Day fra originalspillet). Denne er gratis for alle som har registrert VIP-koden de fikk med spillet.

Sjekk seriens offisielle nettsted for mer informasjon, og hvis du ikke allerede har gått til innkjøp av skytespillet kan du jo lese vår anmeldelse og finne ut hvorfor du bør punge ut.

Siste fra forsiden