League of Legend / Counter-Strike: GO

Vil du kommentere helgens turneringer på Gamer.no?

Vi søker talentfulle og engasjerte castere.

Søndag starter to, norske turneringer i Counter-Strike: Global Offensive og League of Legends. Gamer.no arrangerer dette sammen med Logitech, og de fire beste lagene i hvert spill er sikret plass i øverste divisjon av to ligaer som starter til høsten. I tillegg får vinnerlagene fem gavekort á 500 kroner fra Elkjøp.

I den anledning søker vi dyktige kommentatorer fra det norske e-sportmiljøet til å vise kampene på en engasjerende måte. For å kunne sørge for at flest mulig kamper blir kringkastet trenger vi hjelp av personer med erfaring fra strømmetjenester og kommentering av e-sport.

Turneringene vil følge et tradisjonelt turneringsformat, hvilket betyr at flere av kampene vil gå samtidig. De første rundene spilles søndag 25. mai klokken 14:00. Deretter fortsetter turneringen ut dagen og eventuelt neste dag dersom pågangen er stor. Semifinaler og finaler lørdag 31. mai for Counter-Strike: Global Offensive og søndag 1. juni for League of Legends.

Fordeling av kamper

Kamper og sendeskjema vil fordeles og offentliggjøres fredag 23. mai. Kommentatorer vil få anledning til å sette opp kamper de ønsker å vise, og her vil aktører med særlig erfaring få en fordel i fordelingsprosessen.

Fordelingen av kamper vil foregå i to omganger, først for innledende runder, deretter for semifinaler og finaler lørdag og søndag neste helg.

Kommentatorer som får tildelt kamper i forbindelse med offisielle turneringer i regi av Gamer.no og tilhørende partnere forventes å opprettholde en akseptabel grad av profesjonalitet. Herunder følger blant annet tema som:

  • Språkbruk
  • Kvalitet på strømmetjenesten og mikrofon
  • Synlig og oversiktlig overlay/grensesnitt
  • Reklame i henhold til gjeldende lover og reguleringer
  • Moderering av chat i strømmetjenesten

Vil du bidra med casting de to kommende helgene? Send din søknad til e-sport@gamer.no, der du forteller litt kort om deg selv og din erfaring.

Skal bygge vårt eget castingteam

For de med ambisjoner innenfor kommentering kan vi fortelle at Gamer.no planlegger å opprette egen Twitch-kanal som vil dekke våre egne og andre e-sportarrangement i fremtiden. I forbindelse med den prosessen vil vi være på utkikk etter kvalifiserte kandidater til forskjellige spilltitler.

Vi vil derfor følge godt med på kampene som sendes til helgen og bruke materialet derifra som en del av grunnlaget for våre vurderinger.

Spørsmål rundt kommentering av kamper kan stilles i kommentarfeltet under artikkelen eller på epost til e-sport@gamer.no.

Siste fra forsiden