Vil du spille fotball for Gamer.no?

Har du orden på de virtuelle fotballferdighetene? Andre runde av Nordic Xbox League starter snart, og Gamer.no trenger deg på fotballaget.

Nordic Xbox League er et initiativ fra Microsoft, og poenget er å avgjøre hvilket spillnettsted i Norden som har de beste Xbox 360-spillerne. Det skal innledningsvis holdes fire nasjonale turneringer i fire spill, og det beste nettstedet i Norge går videre til en nordisk superfinale. Alt foregår via Xbox Live.

I den store finalen mellom Norge, Sverige, Danmark og Finland kan hvert nettsted sende ett lag med fire spillere. Disse skal deretter konkurrere på nytt i samtlige fire spill som er spilt i de nasjonale rundene.

Den første runden gikk av stabelen i slutten av april. Her var syv lag delt opp i to puljer for å kjempe i Call of Duty 2. Etter å ha vunnet det innledende gruppespillet, kom Gamer.no-laget seg helt til finalen. Her kjempet våre tapre menn mot Catch-Gamer, i en kamp som endte 177-134 i Catch-Gamers favør. Gamer.no har dermed en solid andreplass i Norge akkurat nå, foran Spillmagasinet, Xbox-Norge, Gamereactor, ITavisen og Spider-man.

Onsdag 28. juni starter gruppespillet i andre delturnering. Denne gangen er det 2006 FIFA World Cup som står på plakaten. Som ved forrige runde skal hvert nettsted stille med ett lag bestående av fire spillere. Finalerundene er dagen etter, 29. juni. Nøyaktig klokkeslett for avspark er ikke avklart, men vi antar det foregår på kvelden.

Vi søker derfor lesere med ferdigheter i dette fotballspillet, som kan representere Gamer.no. Spillere med erfaring i å spille på samme lag oppfordres til å melde seg på. Hvis du er en av fire vi leter etter, så sender du en e-post til tor-steinar@gamer.no med informasjon om hvorfor akkurat du bør plukkes ut til å delta på Gamer.no-laget. Oppgi også fullt navn, adresse og gamertag.

De spillerne vi mener er best skikket, blir invitert til en privat kvalifiseringsrunde via Xbox Live omtrent en uke før runden starter. Det er et krav at du eier, eller skaffer deg 2006 FIFA World Cup for Xbox 360 innen den tid.

Alle medlemmer av det beste laget etter gruppespillet får en MP3-spiller (Z5) fra Samsung. I den nordiske superfinalen får hvert medlem av vinnerlaget en HD-klar LCD-skjerm fra Samsung (Samsung LE-32R72B), til en verdi av 15 000 kroner. Alle som underveis har representert de ulike nettstedene, får forøvrig et Xbox 360-spill fra Microsoft.

Siste fra forsiden