Konkurranse

Vil du spille Halo 3 til våren?

Via Gamer.no kan dere sikre dere en plass i betatestingen av Halo 3 som starter til våren.

Halo 3 blir det siste og avsluttende kapittelet i Halo-trilogien, og kommer til Xbox 360 en gang i 2007. Master Chief er tilbake på jorden der de onde Covenant nå har tatt fullstendig over. Cortana er et annet sted i galaksen, og for første gang er de to ikke sammen i krigen mot den utenomjordiske fienden.

Skjermbilde fra Halo 3

Vi loves fantastisk kunstig intelligens, ny og realistisk fysikk, og nye spillmekanikker som kommer til å glede både gamle og nye fans av serien. Vi kan også selvfølgelig forvente oss en omfattende flerspiller-modus over Xbox Live.

Den nylanserte TV-reklamen har generert vann i munnen på de fleste Halo-tilhengere, og til våren åpnes dørene for en omfattende betatest hvor flerspillerbiten er i fokus.

Nå har du mulighet til å sikre deg innpass i denne betatesten. Vi har nemlig fått tak i 100 betanøkler, som vi gir bort til leserne våre. Alt du behøver å gjøre for å delta i trekningen, er å svare korrekt på følgende spørsmål:

Hva er ikke sant om "Halo Wars"?
Hvilken plattform ble Halo opprinnelig utviklet for?
Hvem skal produsere Halo-spillefilmen?
Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares frem til og med onsdag 20. desember. Vinneren blir kontaktet på e-post, og annonsert i egen artikkel på Gamer.no dagen etter.

Siste fra forsiden