Vil ikke bekrefte Halo HD

Ryktene går, men Microsoft holder munn.

For noen dager siden dukket det opp nye rykter om at Microsofts interne studio, 343 Industries, jobber med en nyutgave av det første Halo-spillet. Disse kom via Computer & Video Games, som siterte «industrisnakk» fra spillbladet Games Master (som er en del av samme organisasjon som C&VG).

Disse ryktene passet fint med uttalelser den britiske Xbox-sjefen Steve McGill leverte til Eurogamer i november, da han ble spurt om det var aktuelt med en slik nyversjon av Halo:

Lyst på et gjensyn med dette spillet?

– Jeg tenker at det er en god idé. Jeg tror det finnes de som ønsker å gå tilbake til eldre spill, og se nyutgaver av disse. Og jeg tror mange utviklere ønsker det samme, sa McGill.

Microsoft ønsker imidlertid ikke å kommentere ryktene om «Halo HD», som nyutgaven visstnok heter. Eurogamer fikk tak i en representant for selskapet, som hadde følgende å si:

– For øyeblikket konsentrerer vi oss om å støtte opp om Halo: Reach. Vi har ingen ting å annonsere på dette tidspunktet.

Microsoft har med andre ord ikke benektet at et slikt prosjekt er underveis. Computer & Video Games påpeker at Halo feirer sitt tiårsjubileum november neste år, så hvis en nyversjon er på vei ville det være naturlig at den kommer da. I så tilfelle venter nok Microsoft med å kunngjøre noe til sommerens E3.

I mellomtiden får Halo-tilhengerne kose seg med Halo: Reach.

Siste fra forsiden