Ville du betalt 8000 kroner for Halo: Reach?

Ville du betalt 8000 kroner for Halo: Reach?

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Det som skal bli Bungies siste Halo-tittel, Halo: Reach, er nå mindre enn en måned unna. Likevel kan en måned føles som et år for Master Chief-religiøse. Derfor er det nærmest på grensen til ondt at Microsoft nå tilsynelatende har lagt ut en digital fullversjon av det kommende skytespillet på Xbox Live Games on Demand. Prisen? 99 999 Microsoft-poeng, eller godt over 8000 kroner.

Men selv om du skulle være desperat nok til å betale 8000 kroner for den kommende stortittelen må vi nok skuffe deg, du trenger i tillegg en 25-talls kode for å få tilgang til den 7 gigabyte store nedlastingen.

Microsoft har i etterkant bekreftet ovenfor CvG at denne nedlastingen er ment for spilljournalister som skal anmelde spillet. Det er altså ingen feil at spillet ligger ute.

Hvis du er en av de mer hardbarkede er det forsåvidt bare å forsøke å gjette seg frem til en ekte kode. Men det spørs om spillet ikke er ute innen det lykkes.

Muligens for at ventetiden ikke skal bli helt uholdbar har Microsoft gitt oss en fersk video fra spillet, som du kan se nedenfor.Les også: Halo Reach får dato
Les også: Sniktitt: Halo Reach flerspillerbetaR
Les også: Fra sjøen til skyene i Bioshock Infinte


(Kilde: CvG)

Halo: Reach

X360
Slippdato: 14. september 2010
Sjanger: Action
Utvikler: Bungie
Utgiver: Microsoft

Kommentarer (8)

Forsiden akkurat nå

Til toppen