Konkurranse

Vinn billetter til verdenspremieren på Assassin's Creed

Lyst på en kinotur?

comingsoon.net

Du kan være blant de første som ser filmatiseringen av Assassin's Creed. I samarbeid med Logitech G lodder vi nå nemlig ut 10 billetter til fem stykker til verdenspremieren i storsalen på Colloseum Kino i Oslo, slik at du og en venn kan se filmen sammen. Arrangementet går av stabelen onsdag 21. desember klokken 20:45, og filmvisningen begynner 21:30.

Trailer til fimen.

Alt du trenger å gjøre for å delta i trekningen er å svare riktig på de to spørsmålene nedenfor. De som vinner må hente billettene på Colloseum Kino i Oslo på premierekvelden.

Vi trekker fem vinnere mandag 19. desember klokken 10:00, og vinnerne blir kontaktet på e-post

Det er Spillexpo, Komplett, Logitech G, 20th Century Fox og Nordisk Film Kino som sammen arrangerer verdenspremieren på filmen. I tillegg til selve visningen, frister de med et før-arrangement. Der skal personligheter og YouTube-ere fra Komplett, BX3 og Logitech spille Assassin's Creed: The Ezio Collection, i tillegg til at det blir quiz og konkurranser.

Ligner mye på spillet

Filmatiseringen av Assassin's Creed følger flere av de samme konseptene vi kjenner fra filmen: Et teknologifirma har gjort det mulig å gjenoppdage forfedres minner i en simulasjon, kalt Animus, og bruker teknologien til å se tilbake til en snikmorder i det 15. århundret. I motsetning til spillene følger vi ikke Desmond Miles og hans forfedre, men en person ved navn Callum Lynch, spilt av Michael Fassbender.

For å delta må du svare riktig på følgende spørsmål:

Siste fra forsiden