Konkurranse

Vinn Crackdown med Live-abonnement og kamera

Lyst på actionspillet Crackdown med Xbox Live-abonnement og Live Vision-kamera? Da bør du delta i denne konkurransen.

I Crackdown spiller du en overmenneskelig agent som kjemper mot de kriminelle elementene som er i ferd med å ta over byen. De kriminelle er delt opp i tre grupper; Cai-Shen Corp, som er en asiatisk gjeng med en forkjærlighet for snikmyrding, The Volk, som er en russisk gjeng som spesialiserer i våpen, og Los Muertos, som er en spansk gjeng som er svært begeistret for biler.

Det hele foregår i en levende by med realistisk døgnrytme, tusenvis av simulerte personer og fullstendig bevegelsesfrihet. Selvfølgelig får du massevis av kjøretøy, inkludert alt fra store traktorer til vanlige biler. Spillet gir deg stor frihet i forhold til hvordan du vil ta knekken på fienden. I tillegg kommer spillet med to flerspillermoduser; kooperativt spill og "multi play".

Vi har fått tak i tre eksemplarer av Crackdown-spillet (som forøvrig gir tilgang på Halo 3-betaen i april), et Live Vision-kamera og ett års Xbox Live Gold-abonnement. Én vinner stikker av med spill og utstyr, mens to andre får ett spill hver.

For å delta i trekningen må du være fylt 18 år og svare korrekt på følgende spørsmål:

Hva heter byen Crackdown foregår i?
Sjefsdesigner for Crackdown står bak flere legendariske spill, blant annet:
Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares frem til midnatt onsdag 21. februar 2007. Vinneren blir kontaktet på e-post, og annonsert i egen artikkel på Gamer.no dagen etter. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Siste fra forsiden