Konkurranse

Vinn eksklusiv Xbox 360-kveld

Joanna Dark fra Perfect Dark Zero inviterer åtte av våre lesere til en leilighet i Oslo, hvor de kan spille Xbox 360 halvannen måned før alle andre.

2. desember lanseres neste generasjon Xbox i Norge. Xbox 360 skilter med en PowerPC-basert prosessor fra IBM med tre symetriske kjerner - hvor hver av dem kjører på 3,2 GHz, 512 GDDR3 RAM, en grafikkprosessor på 500 MHz, et lydkort, en uttagbar og oppgraderbar harddisk på 20 GB og et trådløst nettverkskort.

Nå kan du, sammen med Gamer.no bli blant de aller første i Norge til å teste Xbox 360. Joanna Dark, hovedpersonen i Xbox 360-spillet Perfect Dark Zero, er på besøk i Oslo i oktober. Fredag 21. oktober har hun satt av kvelden for åtte av Gamer.no sine lesere i den strengt hemmelige leiligheten sin i Oslo. Joanna stiller med fire konsoller, store TV-er og Xbox 360-spill, så lenge deltagerne lover å ta med godt humør.

Hvis du har lyst til å være med i trekningen om tilgang til denne hyggelige helaftenen, så må du være over 16 år, dekke reisekostnader til Oslo selv, og svare korrekt på følgende to spørsmål:

Hvor ble Joanna Dark født?
USA
Canada
England

Hvem er Joannas læremester?
Hennes bror
Hennes far
Hennes mor

Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares helt til klokken 12:00 tirsdag 18. oktober. Da stenges konkurransen, og vi utlyser heldige vinnere i en egen artikkel. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Siste fra forsiden