Konkurranse

Vinn en unik The Bureau: XCOM-pakke

Bli med i trekningen om et spill og masse eksklusive effekter.

The Bureau: XCOM har – sjangermessig – veldig lite til felles med strategispillene vi kjenner fra 90-tallet. Dette er et rent actionspill laget på sine egne premisser, og i sentrum står den klassiske historien om menneskehetens kamp mot en ukjent fiende. Du spiller en FBI-agent som må identifisere og eliminere en voksende trussel.

Blanding av Bioshock og Mass Effect

The Bureau: XCOM.

The Bureau kan deles inn i to ulike modi. Den ene er hovedpersonens kampfokuserte oppdrag, mens den andre foregår mellom oppdragene i XCOM-teamets hemmelige undergrunnsbase.

– The Bureau er en merkverdig blanding av Mass Effect og Bioshock, med et lite snev av Independence Day. De taktiske kampelementene fungerer faktisk bedre her enn de gjorde for kommandør Shepard, og jeg opplevde at kampene var både utfordrende og underholdende, fortalte vår anmelder for et par uker siden.

Marius Kjørmo konkluderte med å gi spillet karakter 8 av 10, og den engasjerende historien er mye av årsaken til dette:

– Det var historien i spillet som tok meg litt på senga. Den la på mange måter opp til noe veldig klisjéfylt og uoriginalt i begynnelsen, men endte i stedet opp med å bli skikkelig interessant, skriver han.

Slik er du med i trekningen

I forbindelse med lørdagskonkurransene i Tek-nettverket har vi nå fått tak i dette spillet til valgfri plattform og en hel haug med effekter. I pakken ligger blant annet en stilig Fedora-hatt, notatblokk, penn, nøkkelring, seddelholder, slipsnål, t-skjorte og en lighter. I tillegg legger vi med «hemmelighetsstemplede» dokumenter og noen små filmruller.

Dersom du vil være med i trekningen må du svare korrekt på følgende spørsmål:

Oppdatering 9. september: Konkurransen er nå avsluttet. Vinneren er annonsert i egen artikkel.

Lykke til! Vi trekker én vinner mandag 9. september, og annonserer dette i en egen artikkel samme dag.

Les også
Anmeldelse:

Siste fra forsiden