Konkurranse

Vinn Gears of War

Microsoft har holdt av tre eksemplarer av Gears of War for oss, som tre Gamer.no-lesere kan vinne.

Gears of War har lenge vært ett av de mest etterlengtede Xbox 360-spillene som er kunngjort til nå. De første anmeldelsene roser spillet opp i skyene, takket være de imponerende, interaktive og ødeleggbare spillmiljøene. Spilleren har blant annet mulighet til å skaffe seg dekning ved å for eksempel sparke bord overende og velte pillarer og slikt. I tillegg får vi tilgang på mange forskjellige kjøretøyer.

Historien i spillet følger eventyrene til en tidligere fange som heter Marcus Fenix. Han befinner seg på planeten Sera – hvor menneskene er fanget i en blodig krig med en fiende som kalles "The Locusts" (gresshoppene). Fiendens styrker består blant annet av flygende flaggermusaktige vesener, orkeaktige monstre og fotsoldater.

I enspillerdelen av Gears of War må du samarbeide med datastyrte lagkamerater, og både disse og fiendene har avansert kunstig intelligens. Du kan også velge å spille hele kampanjen sammen med en kamerat, både lokalt eller over Xbox Live. Eller plaffe ned kjente og ukjente i en av de andre flerspillermulighetene.

Hvis du syns dette hørtes artig ut, men mangler penger til å kjøpe spillet, så har du kommet rett. Vi har nemlig fått tak i tre eksemplarer av Gears of War, som vi skal gi bort til tre utvalgte lesere som svarer korrekt på følgende spørsmål:

Hvem har utviklet Gears of War?
Hvilken spillmotor brukes i Gears of War?
Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares frem til 19. november. Vinnerne blir kontaktet på e-post og annonsert i egen artikkel på Gamer.no dagen etter. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Siste fra forsiden