Konkurranse

Vinn grafikkort fra MSI eller spillpakke fra Ubisoft

Vi lodder ut et MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8G-kort og et knippe spill.

MSI, Ubisoft

Gamer.no har fått tak i to premier som vi vil lodde ut til dere lesere. Førstepremien er det heftige grafikkortet MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8G til en verdi av 5190 kroner, mens andrepremien er en pakke med Ubisoft-spillene Rainbow Six: Siege med to ekstra skins, Trackmania Turbo og Trials of the Blood Dragon til Uplay på PC. Premiene er levert av MSI og Ubisoft.

Vi trekker én vinner av grafikkortet og én vinner av spillpakken.

Anbefalt grafikkort

MSI GeForce GTX 1070 Gaming X er et av de beste grafikkortene på markedet nå, ifølge vår søsterside Tek.no, som gav kortet et «anbefalt»-merke i sin test i sommer.

MSI GeForce GTX 1070 Gaming X.
MSI

– Merket går til MSIs GTX 1070 Gaming X for dets høye ytelse, gode overklokkingsegenskaper, pene temperaturer og rolige vifte, skrev nettsiden den gang.

MSIs GTX 1070 Gaming X har tre ulike moduser: «Silent», «Gaming» og «OC». Grafikkortet har en kjernefrekvens på 1607 MHz, men kan i OC-modusen yte 1797 mHZ. Kortet har 8 GB med GDDR5 SDRAM, en HDMI-utgang, tre DisplayPort-utganger og en DVI-D-utgang. Kortet støtter DirectX 12, egner seg flott for 4K-oppløsninger og er mer enn kraftig nok til VR-briller. MSIs GTX 1070 Gaming X har en verdi på 5190 kroner.

Spillpakke fra Ubisoft

Rainbow Six: Siege.
Ubisoft

I det taktiske skytespillet Rainbow Six: Siege skal et lag med anti-terrorister nedkjempe terrorister som har forskanset seg. For å overvinne terroristene må man jobbe sammen som et lag, med å bryte seg gjennom vegger, vinduer, dører og tak.

Trials of the Blood Dragon.
Ubisoft

Trials of the Blood Dragon er en salig sammensmeltning av den velrenommerte motorsykkelserien Trials og det bisarre Far Cry-sidespranget Blood Dragon. Motorsykkelkjøring på et todimensjonalt plan står i fokus, men laserdrager, gruvevogner,og en generell eim av overdreven åttitallsestetikk er en stor del av spilet.

Trackmania Turbo.
Ubisoft

Trackmania Turbo er et spill der man konkurrerer mot andre spillere på nettet eller mot venner via lokal flerspiller. Serien er kjent for helsprø, brukergenererte baner som virkelig tøyer både fysikkens lover og andre spilleres ferdigheter til det ypperste, men spillet har også over 200 ferdigbygde baner som man kan bryne seg på.

Slik deltar du i konkurransen

For å delta i trekningen må du svare korrekt på to spørsmål. Konkurransen avsluttes lørdag 8. oktober klokken 10:00 og de heldige vinnerne annonseres påfølgende mandag.

Siste fra forsiden