Konkurranse

Vinn Halo 3 og billetter til Halo-konsert

Kan vi friste med et eksemplar av Halo 3 Legendary Edition, og to billetter til Halo-konserten i Oslo på fredag?

På onsdag kommer det avsluttende kapittelet i Halo-trilogien i salg. Master Chief er tilbake på jorden der de onde Covenant nå har tatt fullstendig over. Cortana er et annet sted i galaksen, og for første gang er ikke de to sammen i krigen mot den invaderende hæren.

Blant de viktigste nyhetene er muligheten for at fire personer kan samarbeide gjennom hele kampanjen. Videre får vi større områder og et utvidet våpenarsenal, med gamle klassikere og nye leketøy. I tillegg introduseres vi for et bobleskjold som man kan løpe gjennom, samtidig som det blokkerer alle våpen. Et lignende energifelt kan brukes for beskyttelse, samtidig som du kan skyte ut av det fra riktig side. Som før kan man vente seg et omfattende spillermiljø på nettet.

Sølvguttene prøver seg på spillmusikk førstkommende fredag.

Vår anmelder Øystein Furevik avslutter sin anmeldelse med å skrive at «Halo 3 er enormt underholdende, og sett eit nydelig punktum for ein fantastisk serie.»

Unik Halo 3-pakke

Gamer.no har fått anledning til å gi bort ett eksemplar av Halo 3 Legendary Edition, pluss to billetter til Halo-konserten i Oslo førstkommende fredag 28. september, hvor Sølvguttene og gitarist Ronni Le Tekrø fra rockebandet TNT skal fremføre musikk fra trilogien.

Den unike samlerutgaven inneholder en tøff modell av Spartan Mjolnir Mark VI-hjelmen, en rekke dokumentarer, videoer, lydkalibreringsverktøy for HDTV-er i Halo-tema, forbedrede utgaver av filmmateriellet fra Halo: Combat Evolved og Halo 2, og selvsagt Halo 3-spillet.

Én heldig vinner får denne legendariske utgaven av Halo 3, og to billetter til Halo-konserten.

To andre vinnere får hvert sitt ordinære eksemplar av Halo 3.

Hvis du er interessert i å delta i trekningen om disse kule premiene, så må du svare korrekt på vårt spørsmål. Denne gangen er spørsmålet litt ekstra utfordrende, slik at hovedpremien går til noen som virkelig elsker Halo-trilogien:

Hvem har stemmen til Unggoy i originale Halo?
Navn:
Epost:

Konkurransen kan besvares frem til torsdag 27. september klokken 16:00. Vinnerene blir kontaktet på e-post, og annonsert i egen artikkel på Gamer.no. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Siste fra forsiden