Konkurranse

Hardcore

Vinn kinobilletter til action-filmen som kun er spilt inn i førstepersonsvinkel

Hardcore sammenlignes med skytespill i både form og innhold.

Bazelevs/SF Norge

Action-filmen Hardcore har Norgespremiere fredag 8. april, og Gamer.no har fått tak i 16 gratisbilletter som kan brukes på alle kinoer i landet.

Hardcore er filmet utelukkende i førstepersonsperspektiv og har blitt sammenlignet med skytespill i både formspråk og innhold av flere filmkritikere. En mann ved navn Henry våkner på et operasjonsbord og blir fortalt at han har blitt gjenopplivet som en kyborg. Umiddelbart begynner kulene å fly veggimellom når Henrys kone blir kidnappet av krigsherren Akan. Henrys eneste løsning er å komme til bunns i saken, og det skal gjøres med harde spark, hundretalls kuler og enorme eksplosjoner.

Hardcore er spilt inn i førstepersons synsvinkel.
Bazelevs/SF Norge

Filmen ligger an til å bli en actionfest uten sidestykke for både spillinteresserte og adrenalin-junkier.

– To deler FPS, én del plattformspill og en klype HowToBasic. Regissør Ilya Naishullers Hardcore er en oppskrift på latterlig moro som aldri tar slutt, skriver Max Nicholson i IGN Movies.

– Hardcore farer framover som et superladet skytespill, sprekkfull av syk humor og splatterpunkete vold, skriver Stephen Dalton i Hollywood Reporter.

Slik deltar du i konkurransen

Filmen ligger an til å bli en actionfest uten sidestykke for både spillinteresserte og adrenalin-junkier.
Bazelevs/SF Norge

For å delta i trekningen må du svare korrekt på to spørsmål og gi oss adressen din slik at vi vet hvor billettene skal sendes. Hver vinner får to billetter hver, slik at man kan ta med seg en venn.

Konkurransen avsluttes mandag 11. april og de heldige vinnerne annonseres samme dag.

Siste fra forsiden