Konkurranse

Julekalender 2017 – luke 22

Vinn lekkert PC-utstyr med Destiny 2-vri

Ny luke er åpnet.

Pressmaster/Colourbox/Gamer.no

Liker du Destiny? Liker du heftig gaming-utstyr til PC-spillingen din? Ekstra heldig er du i dag hvis du liker begge deler.

Lekker premie

Maskinvareprodusent Razer har fått med seg at Destiny 2 har blitt sluppet til PC, og markerer det hele med en serie produkter i design inspirert av spillet. Her snakker vi mus, musematte, tastatur og headsett (!), og hele herligheten kan nå bli din.

Headsettet er det analoge gaming-headsettet Destiny 2 Razer ManO’war Tournement Edition; tastaturet er mekaniske Destiny 2 Ornata Chroma; musen er Destiny 2 Razer Deathadder Elite; og musematten er ... ganske enkelt ei musematte, men Razer kaller den Destiny 2 Razer Goliathus. Hvorfor ikke?

Blodfan av Destiny eller ikke, disse sakene er så tøffe at du nesten bør slenge deg med på konkurransen uansett. Vår grundige analyse tyder på at man mest sannsynlig ikke vil bli uglesett for å eie så mye kult Destiny 2-utstyr uten å eie spillet.

Pakken i sin helhet.
Razer

Slik kan du vinne

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål, som er forfattet av våre skribenter. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på onsdager.

Spillrulett
78 har spilt i dag

Prøv dagens Spillrulett

Siste fra forsiden