Konkurranse

Julekalender 2017 - luke 5

Vinn lynrask spillmus

Gavedrysset fortsetter i den femte kalenderluka.

Pressmaster/Colourbox/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Spillkonsoller og PC-utstyr, storspill og gavekort. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, og vi garanterer noe for en hver smak.

Velg mellom trådløs og kablet

Dagens premie er Logitechs G903 trådløse spillmus. Denne datamusen er symmetrisk og svært modifiserbar: Her kan du veksle sømløst mellom kablet og trådløs spilling, samt kan du endre på musens vekt. Videre har den 11 knapper som kan programmeres til å gjøre det du måtte ønske.

Logitech G903 Wireless Gaming Mouse.
Logitech

Men kanskje viktigst av alt, er at det er mulig å justere DPI-innstillingene på G903. Her kan det veksles mellom fem modier, fra pikselpresise 200 punkter per tomme for skarpkytterne, helt opp til 12 000 for rask manøvrering.

Bruker du Logitech Gaming Software kan du i tillegg synkronisere fargemønsteret i musen med annet Logitech-utstyr du skulle eie.

Slik kan du vinne

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål, som er forfattet av våre skribenter. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på onsdager.

Spillrulett
410 har spilt i dag

Slår du dagens snitt?

Siste fra forsiden