Konkurranse

Vinn Mass Effect

Om få uker er årets mest etterlengtede action-rollespill i butikkene. Gjennom Gamer.no kan du vinne et eksemplar.

Xbox 360-spillet Mass Effect tar deg med 200 år inn i fremtiden, til et episk univers i stor fare. Du må, som menneskehetens første «specter», sette en stopper for planene til en maktgal agent, men etter hvert som du leder kampgruppen din gjennom en rekke fiendtlige verdener oppdager du at trusselen mot menneskeheten er mye større enn noen kunne ha forestilt seg.

Dialogsystemet i Mass Effect, hvor ferdigheter i talekunst og sjarm er avgjørende for noen av valgene du kan ta.

– Overdose eventyr

Action-rollespillet lover en rik og absorberende historie som omhandler konflikten mellom organisk liv og kunstig intelligens. Dine valg og handlinger skal få store konsekvenser for spillverdenen, og BioWare viser til svært stor valgfrihet (både i forhold til hva du vil gjøre og hvordan du vil gjøre det). I tillegg til å følge hovedhistorien får du massevis av muligheter til å dra ut for å utforske verdensrommet på egenhånd.

Vår journalist Mikael Harstad Groven prøvde Mass Effect i august, og satt det på førsteplass på listen over favoritter fra Games Convention, Europas største spillmesse. Han oppsummerte sin sniktitt slik:

– Her kan du ta en overdose av eventyr, utforskning, kjemping og karakterbygging – uten at det skader noe annet enn ditt sosiale liv. For rollespillere på Xbox 360 blir dette julaften, 17. mai og fødselsdag på én gang – det satser jeg både kjerring og hus på.

Slik deltar du

Gamer.no har sikret oss tre eksemplarer av dette action-rollespillet. For å være med i trekningen må være fylt 18 år, og svare korrekt på følgende spørsmål:

Hva heter figuren du spiller i Mass Effect?
Hvilket annet spill har Bioware også utviklet?
Navn:
Epost:

Konkurransen kan besvares frem til midnatt tirsdag 13. november 2007. Vinnerene blir kontaktet på e-post, og annonsert i egen artikkel på Gamer.no dagen etter. Spillet sendes ut til vinnerne noen dager før butikkutgivelse. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Siste fra forsiden