Konkurranse

Julekalender 2017 – luke 14

Vinn to tungvektere i dagens luke

To storspill kan bli dine i dagens kalendertrekning.

Pressmaster/Colourbox/Gamer.no

Vi håper ikke julestria har blitt for tung for våre kjære leser. Det vi imidlertid håper er at disse to solide tungvekterne bak dagens kalenderluke faller i smak. Dagens premie er spillene Injustice 2 og Middle Earth: Shadow of War til PC.

Masse action fra DC og Midgard

Injustice 2 er et rykende fersk slåssespill som – hvis vi skal tro vår høyst ærverdige anmelder – setter en ny standard for sjangeren. Spillet ble da for ordens skyld belønnet med hele ni av ti poeng på karakterskalaen vår. Såpass bra er det, at selv et av våre redaksjonsmedlemmer som ikke skjønner seg på slåssespill, ble frelst av hva som møtte han i Injustice 2.

Injustice 2.
Gøran Solbakken/Gamer.no

For de uinvidde kan vi forklare Injustice 2 på følgende måte: Du velger blant en haug med helter og skurker fra DC-universet, som for eksempel Batman, Superman, Green Arrow og Scarecrow (som er best, ingen protest!), og man skal denge andre helter og skurker. Det er også en historie her, og den er akkurat like bombastisk og herlig absurd som en slik DC-sammenkost bør ha.

Middle Earth: Shadow of War.
Espen Jansen/Gamer.no

Middle Earth: Shadow of War tar opp tråden etter kritikerroste Shadow of Mordor fra 2014. Nok en gang spiller man som Gondor-kapteinen Talion, som skal erobre Mordor med litt hjelp fra sin avdøde far. Det godt mottatte Nemesis-systemet vender også tilbake her.

Vår anmelder var positiv til Shadow of War, og endte opp på åtte av ti poeng på karakterskalaen. Orkene ble trukket frem som spillets store stjerner, da de bidra til å gjøre opplevelsen variert og spennende hele veien gjennom.

Slik kan du vinne

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål, som er forfattet av våre skribenter. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på onsdager.

Spillrulett
1219 har spilt i dag

Slår du dagens snitt?

Siste fra forsiden