Konkurranse

Vinn tøffe spillprodukter fra Qpad

Delta i konkurransen om heftig spillutstyr.

Hver helg har vi en ny konkurranse i Tek-nettverket. Det er nettstedene Hardware.no, Akam.no, Amobil.no og Gamer.no som rullerer på dette. Etter en pause i forbindelse med den daglige julekalenderen i desember er vi nå tilbake med et smell.

Qpad OM-75.
Qpad HeatoN.
Qpad MK-85.

Denne gangen har vi fått tak i en suveren pakke fra Qpad – en av de ledende produsentene av spillutstyr for PC-spillere. Svenskene stiller med et knallbra tastaur, en populær mus og en stor og flott musmatte.

Profesjonelt utstyr

Qpad OM-75 Pro Gaming Optical Mouse er en stilfull trådbasert spillmus som er laget spesielt for spillere og raske bevegelser. Den har syv knapper totalt, hvor fem av dem av programmerbare. Programvaren til musa lar deg gjøre en rekke personlige innstillinger slik at opplevelsen blir akkurat slik du ønsker.

Sammen med musa leveres en passende, stor musmatte kalt Qpad HeatoN. Denne musmatten er 43 x 36 centimeter stor og bare 4 millimeter tykk. Overflaten er laget av hard plastikk som sikrer god gli samtidig som de er robust og forutsigbar uke etter uke i de mest hektiske spillene.

Til slutt legger vi på Qpad MK-85 Pro Gaming Mechanical Keyboard – et spilltastastur hvor funksjonalitet, kvalitet og følelse er det aller viktigste. Med mekaniske taster behøver du ikke bruke mye kraft for at et trykk skal gjenkjennes. Dermed får du langt bedre kontroll over det du gjør, samtidig som holdbarheten forlenges betraktelig. Enkelte knapper kan programmeres og hver eneste tast har LED-bakgrunnsbelysning. Tastaturet har for øvrig to USB-porter, lydporter or headset og mikrofon, samt håndleddstøtte.

Slik deltar du

For å bli med i trekningen om denne flotte pakken må du svare på følgende spørsmål:

Oppdatering: Konkurransen er nå avsluttet og vinneren er kåret.

Lykke til! Vi trekker og annonserer vinnere i løpet av mandag 30. januar.

Siste fra forsiden