Konkurranse

Vinn Tom Clancy's Endwar

Konsollstrategi deles ut

Vi gir bort fem kopier av strategispillet Tom Clancy's Endwar, samt tilhørende effekter.

Tom Clancy's Endwar skildrer tredje verdenskrig, og beskrives som et unikt strategispill. Ubisoft forteller at det er bygget opp fra grunnen av for å utnytte seg av egenskapene til denne generasjons konsoller, og hevder at resultatet blir revolusjonerende. Blant annet skryter de av svært avansert kunstig intelligens, samt nestegenerasjonsgrafikk og animasjoner.

Et eksemplar av hver type gis bort.
To vinnere får frontplate til Xbox 360.

Blant nyhetene i Endwar er muligheten for å lede sin hær i kamp mot hundrevis av andre mennesker. Spillerne får tildelt ekte landområder fra hele verden, og må kjempe mot hverandre på massive slagmarker som dekker hele krigen. Den andre nyvinningen er muligheten til å kommandere dine enheter ved bruk din egen stemme, noe som skal gi rask respons.

Tom Clancy's Endwar utgis for Playstation 3 og Xbox 360, og nå kan du være med i trekningen om fem kopier av spillet, til valgfri plattform. I tillegg har vi sikret oss tre ulike t-skjorter (en for hver fraksjon), og to frontpanel for Xbox 360.

For å være med i trekningen må du svare korrekt på følgende to spørsmål:

  1. Hvor i verden ble Tom Clancy's Endwar utviklet?
  1. Hvilket Tom Clancy-spill har vist seg å bli ganske likt en internasjonal hendelse?

Konkurransen er åpen frem til klokken 10 tirsdag 4. november. Vinnerne blir kontaktet på e-post, og annonsert i en egen artikkel her på Gamer.no. Spillet kommer i salg torsdag 6. november.

Siste fra forsiden