Konkurranse

Vinn utrolige Fable 2

Deler ut fem spill

Vi har fem eksemplarer av Fable 2 som vi gir bort til leserne våre.

I dag er Lionhead-spillet Fable 2 endelig i salg. Action-rollespillet har fått fantastisk mottagelse verden over, også av vår egen anmelder, Øystein Furevik, som omtalte det som «ren og skjær magi».

– Mer enn vi kunne drømme om

Som forgjengeren tilbyr Fable 2 enorm frihet i forhold til hva du vil gjøre i spillverdenen, og om du vil være god eller ond. Du kan blant annet gifte deg og få barn, og kjøpe hus og andre eiendommer. Dessuten får du din egen hund, som hjelper deg i kampsituasjoner samtidig som du kan lære den opp til å utføre triks.

Fem spill gis bort.

Spillet er svært dynamisk, med store regioner som endrer seg over tid (blant annet basert på det du foretar deg i spillverdenen). Handlingen foregår 500 år etter originalspillet, noe som blant annet betyr at den teknologiske utviklingen har gått så langt at du kan bruke skytevåpen i tillegg til klassiske nærkampvåpen som sverd. Magi kan selvsagt også brukes.

– Fable 2 gir oss virkelig mer enn vi noen gang kunne drømme om. Det er et spill som lar deg gjøre akkurat det du måtte ville, og galant holder deg engasjert hele tiden. Det er et spill som får meg til å se på det som en god idé å sette seg ned for å spille klokken to om natta, skrev Furevik i sin anmeldelse her på Gamer.no.

Slik deltar du

Gamer.no gir nå bort fem eksemplarer av dette utrolige spillet. For å være med i trekningen må du svare korrekt på disse spørsmålene:

  1. Hvem er hjernen bak Fable?
  1. Hvilket våpen har du ikke i Fable 2

Konkurransen er åpen frem til klokken 10 tirsdag 28. oktober. Vinnerne blir kontaktet på e-post, og annonsert i en egen artikkel her på Gamer.no.

Siste fra forsiden