Konkurranse

Vinn VIP-billetter til storslått spillkonsert

På fredag skal Kringkastingsorkesteret fremføre spillmusikk på Lillestrøm. Har du lyst på eksklusive VIP-billetter?

«Play! A Video Game Symphony» er navnet på et konsertarrangement som har hatt stor suksess verden over. Konseptet går ut på at symfoniorkestre fremfører de aller største slagerne fra spillmusikkens verden, sammen med videomateriale på storskjermer.

Se trailer for konserten

Vis større

Trailer: Spillkonsert i oktober

Stikkord:
  • spill
  • Musikk
  • konsert
  • kringkastingsorkesteret
  • electroworld


Førstkommende fredag 26. oktober kommer verdensturneen til Norge i forbindelse med ElectroWorld-messa på Lillestrøm. Konserten starter klokken 20:30, og varer i 2,5 timer. Arrangøren lover den mest spektakulære oppsettingen hittil, og over 6000 publikumsplasser er lagt ut for salg via Billettservice og Posten.

Det er Kringkastingsorkesteret og Oslo Filharmoniske Kor, sammen med artister og band, som får æren av å fremføre musikk fra gamle og nye spilltitler. Arrangøren nevner blant andre World of Warcraft, Final Fantasy, Super Mario Bros., The Legend of Zelda, Halo, Metal Gear Solid og The Elder Scrolls: Morrowind.

Foto fra en av de tidligere konsertene.

Møt kjente musikere

Gamer.no har fått tak i fire eksklusive VIP-billetter, som hver har en verdi på over 2000 kroner. Billettene gir tilgang til backstage-området hvor man kan slappe av med musikere, solister og komponister i forkant av konserten, og under pausen.

Disse billettene finnes kun i et begrenset antall, og vi vil gjerne gi de bort til to musikkinteresserte lesere, som dermed kan ta med seg en god venn hver. I tillegg vil to andre vinnere få to ordinære billetter hver.

For å delta i trekningen må du svare korrekt på følgende spørsmål:

Hvor mange land har «Play! A Video Game Symphony» besøkt sålangt?
Komponisten Leon Willett er blant gjestene. Hvilket spill har han laget musikk til?
Navn:
Epost:

Konkurransen kan besvares frem til midnatt onsdag 24. oktober 2007. Vinnerene blir kontaktet på e-post, og annonsert i egen artikkel på Gamer.no dagen etter. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Siste fra forsiden