Vinn World of Warcraft: Cataclysm-tilgang

Vinn World of Warcraft: Cataclysm-tilgang

Vi har 100 betanøkler til den omfattende utvidelsespakken.

I løpet av året slipper Blizzard den tredje tilleggspakken til sitt enormt populære World of Warcraft. I Cataclysm introduseres vi for to nye raser, nye områder, grotter og utfordringer. Totalt er det ventet tre ganger så mange nye oppdrag som i den forrige tilleggspakken, Wrath of the Lich King.

Ny rase til Alliansen.
Ny rase til Alliansen.

Svært innholdsrik

Velkjente steder har dessuten fått nytt utseende og innhold, blant annet som et resultat av naturkatastrofen i Azeroth. Videre kan Azeroth nå utforskes fra luften med ditt eget ridedyr.

Laugsystemet er også betydelig forbedret, og gjennom erfaringsnivåer for laug oppfordres man i enda større grad til å fokusere på denne delen av spillet. Poengene kommer ved å gjøre oppdrag, drepe sjefsfiender eller vinne rangerte spiller-mot-spiller-kamper. Dermed blir det enda mer givende å kjempe mot et felles mål.

Det maksimale erfaringsnivået for hver spiller stiger forøvrig fra 80 til 85, men det kommer ikke et nytt nivå med talenter. Det kommer i steden et nytt, sekundært yrke; arkeologi.

Vår skribent Kristian Aasgård besøkte Blizzard i sommer for å kikke på Cataclysm, og var svært imponert over det han så:

– Etter å ha sett en liten brøkdel av hva det nye Azeroth kan by på, skulle det likevel ikke overraske meg om det viser seg å bli den mest omfattende av alle utvidelsespakkene til nå.

Slik får du tilgang

Nå har vi fått tak i 100 betanøkler som gir umiddelbar tilgang til alt som rører seg i nye Azeroth. For å bli med i trekningen av disse må du svare korrekt dette spørsmålet:

Oppdatering: Konkurransen er nå avsluttet og vinnerne er kåret.

Vi trekker vinnere onsdag 15. september. De heldige får tilsendt en e-post med sin personlige nøkkel og informasjon om hvordan man kommer i gang.

World of Warcraft: Cataclysm

Windows
Slippdato: 7. desember 2010
Sjanger: Massivt online, Rollespill
Utvikler: Blizzard Entertainment
Utgiver: Activision Blizzard

Kommentarer (35)

Forsiden akkurat nå

Til toppen