Vinn World of Warcraft: Cataclysm-tilgang

Vi har 100 betanøkler til den omfattende utvidelsespakken.

I løpet av året slipper Blizzard den tredje tilleggspakken til sitt enormt populære World of Warcraft. I Cataclysm introduseres vi for to nye raser, nye områder, grotter og utfordringer. Totalt er det ventet tre ganger så mange nye oppdrag som i den forrige tilleggspakken, Wrath of the Lich King.

Ny rase til Alliansen.

Svært innholdsrik

Velkjente steder har dessuten fått nytt utseende og innhold, blant annet som et resultat av naturkatastrofen i Azeroth. Videre kan Azeroth nå utforskes fra luften med ditt eget ridedyr.

Laugsystemet er også betydelig forbedret, og gjennom erfaringsnivåer for laug oppfordres man i enda større grad til å fokusere på denne delen av spillet. Poengene kommer ved å gjøre oppdrag, drepe sjefsfiender eller vinne rangerte spiller-mot-spiller-kamper. Dermed blir det enda mer givende å kjempe mot et felles mål.

Det maksimale erfaringsnivået for hver spiller stiger forøvrig fra 80 til 85, men det kommer ikke et nytt nivå med talenter. Det kommer i steden et nytt, sekundært yrke; arkeologi.

Vår skribent Kristian Aasgård besøkte Blizzard i sommer for å kikke på Cataclysm, og var svært imponert over det han så:

– Etter å ha sett en liten brøkdel av hva det nye Azeroth kan by på, skulle det likevel ikke overraske meg om det viser seg å bli den mest omfattende av alle utvidelsespakkene til nå.

Slik får du tilgang

Nå har vi fått tak i 100 betanøkler som gir umiddelbar tilgang til alt som rører seg i nye Azeroth. For å bli med i trekningen av disse må du svare korrekt dette spørsmålet:

Oppdatering: Konkurransen er nå avsluttet og vinnerne er kåret.

Vi trekker vinnere onsdag 15. september. De heldige får tilsendt en e-post med sin personlige nøkkel og informasjon om hvordan man kommer i gang.

Siste fra forsiden