Virtua Fighter 5 til Xbox 360

Sega har kunngjort at slåssespillet Virtua Fighter 5 får en Xbox 360-versjon til sommeren.

Virtua Fighter 5 er det neste spillet i denne populære slåssespillserien, og spillet kommer til PS3 i tide for Europa-lanseringen. Nå har Sega også fortalt at de jobber med en versjon av spillet for Microsofts Xbox 360, og denne vil lanseres sent neste sommer.

Bilde fra PS3-versjonen

Spillet får 17 slåssekjemper, hvorav flesteparten ser ut til å stamme fra eldre spill i serien. Sega har imidlertid fortalt om to nye figurer; meksikanske El Blaze, som overvinner fiendene ved hjelp av sin Lucha Libre-stil, og Eileen, som opprinnelig er fra Kina, og som bruker en Monkey Kung-Fu-stil hun har lært av sin bestefar.

Spillet leverer et raskt og actionfylt gameplay hvor spillerne kan kjempe om penger og andre premier i kamper mot andre muskelbunter. Underveis kan de bruke pengene til å kjøpe ekstrautstyr, slik at de blir bedre utrustet til å ta ut farligere motstandere. Målet er selvfølgelig å bli den beste virtuelle slåssekjempen.

Virtua Fighter 5 introduserer en ny manøver som kalles "offensive mode". Denne tillater spillerne å nærme seg motstanderne fra siden, noe som i følge Sega gir kampene et ekstra strategisk element.

Siste fra forsiden