Virtuell kamp i nytt spill

Fray lar deg leke taktiker i en Matrix-aktig verden.

Den franske utvikleren Brain Candy har kunngjort Fray, et taktisk strategispill for PC og Mac. Spillet skal lanseres i år, og vises frem på den kommende Game Developer's Conference i San Fransisco.

Fray foregår i en dyster fremtid der verden rett og slett er så utrivelig at de aller fleste flykter inn i en Matrix-aktig virtuell virkelighet. En av de mest populære modulene i denne virtuelle verdenen er Fray, hvor spillerne får slåss mot hverandre.

Du får kontroll over fire ulike soldater, og må lede disse i kamp mot spillere fra hele verden. Før du starter kan du gi dem ulike våpen og spesialegenskaper.

Spillet skal være turbasert, men spillerne tar turene sine samtidig. Vi loves et «originalt, elektronisk lydspor», animasjoner laget ved hjelp av «motion capture» og flott 3D-grafikk, og spillutviklerne selv mener Fray vil bli en av årets store nyheter.

Du kan besøke nettstedet deres for mer informasjon om hva de driver med. De har ikke lansert noen skjermbilder av spillet enda, men litt konseptkunst kan du få:

Siste fra forsiden