PlayStation VR2

Viser hvordan det blir å bruke PlayStation VR2

Sporer omgivelsene rundt deg, så du ikke krasjer med sofaen.

Sony

Sony har avduket et knippe nye detaljer om PlayStation VR2, de nye brillene som bringer virtuell virkelighet til PlayStaiton 5. Denne gangen handler det om brukeropplevelsen, som skilter med flere nye funksjoner.

See-Through View lar deg se hva som skjer rundt deg.
Sony

Via PlayStation-bloggen viste Sony blant annet nyvinningen See-Through View. Denne lar deg veksle mellom å se spillet og å se omgivelsene rundt deg, slik at du for eksempel kan finne VR2 Sense-kontrollerne uten å måtte ta av deg headsettet.

PlayStation VR2 lar deg tegne opp et tilpasset spillfelt basert på omgivelsene dine.
Sony

Takket være PlayStation VR2s eksterne kameraer kan man også tilpasse området du fysisk kan bevege deg rundt i. Her kan du tegne opp omgivelsene dine, slik at du får en advarsel på skjermen hvis du for eksempel er i ferd med å krasje inn i sofaen eller TV-en.

En ny Broadcast-funksjon, tilsynelatende mest myntet på strømmere, kommer også. Med denne, som krever at du har et PlayStation 5 HD-kamera, kan man vise seg selv på TV-skjermen i tillegg til hva som skjer i spillet.

Til slutt forklarte Sony at PlayStation VR2 kommer med to bildemoduser. VR-modusen viser spill i 360 grader, med en oppløsning på 4000x2040, 2000x2040 per øye, og bildefrekvens på 90 eller 120.

Cinematic-modusen er for å se på film eller andre ting som ikke er spill. Her plasseres man foran en virtuell skjerm, med oppløsning på 1920x1080 med 24 eller 60 bilder i sekundet.

En slippdato for PlayStation VR2 er enda ikke klar, men Sony lover å avsløre både dette og flere spill til plattformen snart.

LES OGSÅ: Her er PlayStation VR2-headsettet »

Siste fra forsiden