Presidentvalg i høst

Viva El Presidente!

Tropico 3 har fått dato, og snart blir det demo.

Tidligere i år kunngjorde Kalypso Media at diktatorsimulatoren Tropico 3 skulle slippes på Xbox 360 og PC i løpet av høsten. Nå har de spikret en endelig slippdato, og spillere over hele verden får et gjensyn med Karibien 16. oktober. Før den tid blir det mulig for aspirerende diktatorer å teste en demo av spillet. Den skal slippes 7. september, men det er ikke sagt noe om hva den inneholder.

Et blinkskudd av vår store leder

I Tropico 3 har du gjennom tvilsomme metoder endt opp som livstidspresident på den karibiske øya Tropico under den kalde krigen. Som El Presidente har du fullmakt til å gjøre som du vil med øya di, men det et nok av ytre og indre fiender som vil styrte deg. Supermaktene vil ha en mer håndterlig diktator, og det lurer alltids noen opprørere i buskene.

Du kan lage din egen El Presidente og vandre rundt i gatene med ham eller henne, komplett med muligheten til å roe ned hissige innbyggere med populistiske taler eller skremmer politiske motstandere.

Det er opp til deg om du bruker hæren til å undertrykke befolkningen og lever livets glade dager på deres bekostning, eller om du er en mer bløthjertet diktator som vil bygge opp landet og lede folket til velstand.

Tropico 3 er utviklet av Haemimont Games, som tidligere har laget Imperium Romanum.

Siste fra forsiden