God of War: Ghost of Sparta annonsert

Vold på PSP

Kratos gjør comeback på PSP, penere og større enn forrige gang.

Det andre God of War-spillet til PSP er nå bekreftet, og har fått etternavnet Ghost of Sparta. Spillet utvikles av Ready at Dawn Studios, i nært samarbeid med SCEA. Det melder den amerikanske PlayStation-bloggen.

Ghost of Sparta ser i hvert fall pent ut.

Dermed er det det samme teamet som jobber med Ghost of Sparta som Chains of Olympus, spillet fra 2008 ble rost opp i skyene her på Gamer.no.

Oppfølgeren vil ifølge Sony bryte nye grenser i forhold til hva PSP kan makte med sin maskinkraft. Vi får mye bedre grafikk, med høyere oppløsning og bedre tegnedistanse. Vi skal også få 25 prosent mer gameplay å kose oss med.

Herunder finner vi et bedre våpensystem og nye magiske krefter.

Når det gjelder historien vil Ghost of Sparta bli en såkalt prequel, som forteller om Kratos' vei til makten som krigsgud. Kratos må stå opp mot sine mørke fortid for å vise at han er verdige for gudene. Vi loves svar om heltens tatoveringer, arr og familie.

Sony vil ikke avsløre noe mer, bortsett fra at spillet kommer en gang i 2010. Det vil imidlertid komme mer informasjon på sommerens E3, og der er selvsagt vi på plass.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden