VR-fansen får et nytt og intenst skytespill å bryne seg på før jul

Se traileren til Lethal VR.

Det finnes allerede et relativt velfylt spillbibliotek for de som har vært tidlig ute med å hoppe på den nye VR-teknologien, men om du likevel ikke har funnet noe som pirrer avtrekkerfingeren har du snart en ny kandidat. UpLoadVR kan nå melde at et nytt og tilsynelatende intens skytespiller er underveis til VR-plattformene.

Det nye VR-spillet heter Lethal VR og er et skytespill i skikkelig arkadestil og med høyt tempo. Traileren til spillet kan du se øverst i artikkelen.

Lethal VR byr på intens arkadeaction.
Three Fields Entertainment

Fra folkene bak Burnout-serien

Spillet er utviklet av studioet Three Fields Entertainment, som er et lite studio grunnlagt av menneskene som i sin tid grunnla Criterion Games, studioet bak blant annet bilspillserien Burnout. Three Fields Entertainments første spill var Dangerous Golf, som vi skrev om tidligere i år.

Deres nye spill Lethal VR beskrives av studioet selv som et hurtiggående arkadeskytespill som er inspirert av klassiske pistolspill fra gamle dager, og som altså skal løfte sjangeren betydelig ved hjelp av VR-teknologien.

Spillet skal by på et sofistikert poengsystem og lar spilleren også kaste kniver i tillegg til å bruke skytevåpen. Ifølge utvikleren er spillet i utgangspunktet laget for HTC Vive, men en PlayStation VR-versjon er også på vei. Sistnevnte versjon kommer innen utgangen av året, mens Vive-utgaven kommer 8. november på Steam.

Vurderer du en PlayStation VR? Vi synes produktet er både imponerende og engasjerende »

Siste fra forsiden