War World til Xbox Live Arcade

Det flerspillerfokuserte skytespillet War World vil lanseres på Xbox Live Arcade i løpet av første del av 2007.

War World er et actionspill hvor du får styre tunge kamproboter i kamp på store arenaer. Spillet fokuserer sterkt på action, og gameplayet minner generelt litt om det vi finner i Unreal Tournament. War World lar deg også skreddersy robotene dine ved hjelp av femti ulike våpensystemer og forsvarsmekanismer.

War World på PC

Spillet, som ble utviklet av det australske selskapet Third Wave Games, er allerede ute på PC, og kan kjøpes i butikkene eller direkte fra utgiver Lighthouse Interactive. På tross av gode omtaler ser det ikke ut til å ha blitt den helt store suksessen så langt, noe utviklerne ønsker å forandre på.

Nå har de nemlig kunngjort at spillet kommer til Xbox Live Arcade, tidlig neste år. Dermed vil de bringe spillet til et helt nytt publikum, som utvilsomt vil sette pris på det heftige gameplayet spillet har å tilby. Det er ikke klart hva slags forskjeller det blir mellom PC-versjonen (som er mye større enn 50 MB, grensen på hvor stort et Xbox Live Arcade-spill kan være) og den kommende 360-versjonen.

Mer informasjon om War World kan du finne på spillets nettsted. Du kan også laste ned en demo av PC-versjonen.

Siste fra forsiden