Warcraft-film på vei?

Legendary Productions skal ha fått ansvaret for å tilpasse Azeroth til kinolerretet.

Ryktene har begynt å svirre om at det skal lages en film basert på Warcraft-universet. Den offentlige annonseringen er ventet senere i dag, men foreløpig kommer det meste av informasjon fra en artikkel i New York Times.

Det er ikke avklart hvem som skal stå for regi eller hvem som får æren av å regissere filmen, men det skal være Legendary Pictures (eid av Warner Bros.) som har ansvaret for at resultatet blir tilfredsstillende. Legendary Pictures har tidligere produsert "Batman Begins" og har ansvaret for fire andre filmer med slippdato i 2006, deriblant "Superman Returns".

Paul Sams fra Blizzard skal ha uttalt at målet med filmen er å lage en av verdens beste filmer, på lik måte som de har lagd noen av verdens beste spill. Samtidig håper han at filmen vil gjøre Warcraft-universet enda mer tilgjenglig, og som en introduksjon for de som enda ikke har satt sine bein i Azeroth.

Endelig bekreftelse på filmen ventes som sagt i løpet av dagen, og det er ikke utenkelig at vi får mer informasjon i løpet av E3.

Siste fra forsiden