Warhammer-spillet Mordheim er klart for snikslipp

Taktikk i «early access».

Focus Home Interactive

Mordheim: City of the Damned er et turbasert taktikkspill med rollespillelementer, satt til det dystre Warhammer-universet. En komet har krasjet i byen Mordheim, og etterlatt seg svært verdifulle fragmenter som alle vil ha tak i. Dermed kjemper en rekke Warhammer-fraksjoner om makten i byen.

Tjuvstart på Steam

Fersk teaser-film.

Om kort tid lanseres spillet i «early access». Den versjonen som blir tilgjengelig inneholder to fraksjoner – en gjeng menneskelige leiesoldater og de rotte-aktige skaven – samt fire miljøer å slåss i. To av disse er delvis datagenererte, de andre to er designet helt for hånd. Fire øvingsoppdrag inkluderes også.

Utviklerne forteller at de gradvis vil inkludere mer og mer innhold i tidligversjonen, etter hvert som utviklingen skrider frem mot lansering av det ferdige spillet.

Den ferdige versjonen skal etter planen lanseres i løpet av første kvartal 2015, og skal ha fire fraksjoner. Hver av disse skal ifølge utviklerne ha sin egen kampanje. I den tidlige versjonen er bare «skirmish»-spill tilgjengelig, enten mot datamaskinen eller andre spillere.

Øystein Furevik tok en liten titt på Mordheim da han var på E3 i sommer, og beskrev det som et uhyre detaljstyrt spill fylt til randen av utfordringer.

Siste fra forsiden