Warhawk i rommet?

Varenavnregistrering hiver mer brensel til ryktebålet

Warhawk var et av PS3s store trekkplaster da det ble sluppet i august 2007 her til lands. Spillet var da på mange måter konsollenes svar på Battlefield-serien; du tok kontroll over en soldat som kunne skyte godt fra seg på bakken selv, men som også kunne hoppe inn i diverse fly, stasjonære forsvarsvåpen og kjøretøy av forskjellig type. Warhawk var renspikket flerspiller, enspillerdelen ble kuttet ut tidlig i utviklingen. Spillet er fortsatt blant de mest spilte spillene på Playstation Network.

Det har i etterkant av spillets lansering vært spekulert i om en oppfølger er underveis. Studioet Lightbox Interactive, som ble startet av avhoppere fra Warhawk utvikleren, skal i følge Kotaku være godt i gang med et Warhawk i verdensrommet. Utvikleren har selv uttalt at de er i et nært samarbeid med Sony, og de melder om en langvarig avtale med flere spill over flere år for konsollgiganten. Nøyaktig hvilke spill de jobber på vil Lightbox ikke si, men utvikleren lover at fans av Warhawk vil bli fornøyd.

Sonys nylige registrering av varenavnet Starhawk gir enda mer brennstoff til ryktebålet. Sony vil lite overraskende ikke kommentere saken, men de avkrefter heller ingenting.

Det vil nok være få som er uenige i at skålen nå heller veldig mot at et Warhawk i det ytre rom er på vei. Hva tror du?

(Kilde: Eurogamer)

Siste fra forsiden