E3 2021 - Wartales

WarTales blander elementer fra Heroes of Might & Magic og Divinity-spillene

Se det neste spillet fra Northgard-utviklerne.

Et av de mer interessante spillene som ble demonstrert under PC Gaming Show søndag kveld var WarTales – et nytt spill fra Shiro Games, utviklerne bak Northgard og Evoland.

WarTales.
Shiro Games

WarTales er et strategispill satt til middelalderen der du skal kontrollere en gruppe leiesoldater. Gruppen må holdes i live og få betalt mens de utforsker kongedømmer. Alt i alt virker det hele som en blanding mellom Heroes of Might & Magic og Divinity-spillene, noe utviklerne også nevner som inspirasjonskilder.

– Vi ønsket å finne en miks mellom klassisk strategi, et svært taktisk strategisk spill og rollespill der det legges vekt på spillerens valg, forteller spillets regissør, Nicolas Cannasse i et intervju med PC Gamer.

Middelalderen, men ingen fantasy-elementer

WarTales.
Shiro Games

Selv om spillet henter inspirasjon fra rollespill, skal det ikke dukke opp noen trollmenn, alver eller troll. Utviklerne ønsker å holde seg til en virkelighet som er litt nærmere vår egen, slik den var i middelalderen. Dermed er det skapninger som ulver og banditter som legger hindringer på veien.

WarTales kommer til Early Access på Steam senere i år, og utviklerne sier at de forventer at spillet kommer til bygges på i minst et og et halvt år før en fullverdig utgivelse er klar.

Du kan prøve en demo av WarTales på Steam mellom 16. og 22. juni under Steam Next-arrangementet.

Les alt vi har skrevet om E3 2021 »

SE OGSÅ: Her er E3-timeplanen for i år »

Siste fra forsiden