Wasteland 3 er bekreftet

Den nye tittelen skal folkefinansieres og byr blant annet på flerspillerfunksjon.

Skjermbilde fra Wasteland 3.
InXile Entertainment

Spillutvikleren inXile Entertainment lanserte rollespillet Wasteland 2 i 2014 etter en svært populær folkefinansieringskampanje. Siden den gang har det ikke lekket ut så mange opplysninger om en eventuell oppfølger, men nå er omsider Wasteland 3 et faktum.

inXile Entertainment kunngjorde nylig via en Twitter-melding at Wasteland 3 er på vei, og i likhet med forgjengeren skal også denne tittelen folkefinansieres. Kampanjen starter den 5. oktober på nettstedet Fig.

Flerspiller og kjøretøy

Utvikleren har ikke avslørt så altfor mange detaljer om spillet foreløpig, men i Twitter-meldingen opplyses det om at spillet blant annet får flerspillerfunksjon, et oppdatert kampsystem og kjøretøy. Det skal også foregå i frosne omgivelser.

Skjermbilde fra Wasteland 3.
InXile Entertainment

Utover dette vil Wasteland 3 formodentlig beholde mye av suksessformelen fra Wasteland 2, som generelt fikk god mottakelse da det kom ut, inkludert her på Gamer.

Grafikken har også fått seg en kraftig overhaling om vi skal dømme utfra et knippe skjermbilder som utvikleren la ut på Twitter. I hvilken grad disse er representative for det endelige spillet er imidlertid vanskelig å si, da utviklingen åpenbart er på et tidlig stadium ennå.

Det første Wasteland-spillet ble utviklet av studioet Interplay i 1988 og utgjorde basisen for den første Fallout-tittelen, også utviklet av Interplay, når det gjelder setting og konsept. Spillene foregår i likhet med Fallout i postapokalyptiske omgivelser og opererer med såkalt isometrisk perspektiv.

Er du mer interessert i strategispill? Dette krever Civilization VI »

(Via Ubergizmo)

Siste fra forsiden