West Ham får en e-sportstjerne på laget

Den britiske toppklubben tar sine første skritt inn i e-sportens verden.

West Ham United Football Club

Forrige uke ble det klart at den profesjonelle FIFA-spilleren Sean «Dragonn» Allen har fått kontrakt hos fotballlaget West Ham United. Laget tar dermed sine første skritt inn i e-sportens stadig voksende verden ved å bli den første i Storbritannia som gir kontrakt til en e-sportutøver.

Allen, som har fått draktnummer 50, skal bli West Hams første offisielle e-sportutøver og skal representere klubben i FIFA-turneringer verden over. Han kom på andreplass i FIFA interactive World Cup i 2016, og spilte sin første kamp som West Ham-spiller i storfinalen av GFinitys Play Like A Legend-mesterskap.

Sean «Dragonn» Allen går forhåpentligvis en lys framtid i møte.
West Ham United Football Club

– Dette er et enormt skritt framover for meg. Jeg har spilt FIFA på konkurransenivå veldig lenge og dette er det største som noensinne har skjedd meg, sier Sean Allen til West Hams offisielle nettside.

– Etter å ha kommet på andreplass i FIFA interactive World Cup planlegger jeg å stadig bli bedre. Forhåpentligvis, med West Hams hjelp og støtte, skal jeg klare akkurat det.

Manager Slaven Bilic i West Ham United er stolt over at klubben har klart å få 24-åringen inn i stallen.

– Jeg hørte at Sean var en stor spiller på e-sportfronten så det er en glede at vi har klart å sikre ham. Jeg håper at han kommer til å representere klubben rundt om i verden med stolthet, sier han.

Visste du at det norske FIFA-landslaget kom helt til EM-sluttspillet:
Ingen andre hadde sluppet inn så få mål »

Siste fra forsiden