Wiiik! Silent Hill til Wii?

Ryktene går etter jobbannonser fra Climax Studios.

Silent Hill-serien gikk hardt ut med de tre-fire første titlene i rekken. Med både gode salgstall og ditto kritikker tok spillet opp kampen mot Resident Evil. Siden den gang har det blitt noe mindre grøss i grøsseren.

Silent Hill: Homecoming er det siste i serien, og den amerikanske utvikleren Double Helix gjorde seg upopulær etter at spillet ble møtt med lunkne kritikker i fjor. Nydelig grafikk, men platt innhold, gjorde det til et spill som ikke var stort mer skremmende enn ordspillet i overskriften på denne saken. Nå kan det se ut som om franchisen er på vei tilbake over dammen.

Britiske Climax Studios stod bak den noe mer populære Silent Hill: Origins, og ryktet sprer seg nå som ild i tørt gress etter at de har gått ut med informasjon om et hemmelig prosjekt de jobber med for Konami.

Det nye spillet til Wii og PSP blir omtalt slik i jobbanonsene til Climax Studios:

– Climax are one of the leading creative lights of independent games development with a great history, but our future is even more exciting with awesome titles such as Silent Hill Origins, Ferrari, Viva Piñata for Windows and an unannounced title for Codemasters as well as our stunning and refreshing take on the horror genre and our original ground breaking next-gen game for the PS3 and the Xbox 360.

Med historien tatt i betraktning er det nærliggende å tro at det er Silent Hill det her er snakk om. Etter suksessen Resident Evil 4 hadde på Wii, så er det ingen tvil om at konsollen kan gjøre jobben. Nå bare spørs det om Climax Studios klarer å holde sin del av avtalen.

Vi venter i spenning!

Siste fra forsiden