WildStar blir gratis denne måneden

WildStar blir gratis denne måneden

Prøver den nye foretningsmodellen i en lukket beta for øyeblikket.

NCSoft

Carbine Studios har nylig annonsert at det humoristiske MMO-spillet blir «free-to-play» 29. september i forbindelse med en oppdatering kalt WildStar: Reloaded.

Studioet understrekker at de har betraktelig forbedret nybegynner-opplevelsen slik at de som er nye til spillet eller de som nå er villige til å gi det en sjanse kan prøve seg uten bekymringer.

De presiserer imidlertid at selv om spillet er gratis, eksisterer fremdeles muligheten til å abonnere for å sikre seg visse fordeler. Dette innebærer for eksempel bonuser tilknyttet erfaringspoeng og utstyrslaging.

Forbedringer

WildStar.

WildStar: Reloaded byr på mange forbedringer. Hvordan man lager karakterer, intro-opplevelsen og sjefskamper er alle aspekter som har blitt utviklet ekstensivt i oppdateringen.

Tilleggsvis vil de som abonnerte da spillet først ble lansert eller i løpet av denne overgangsfasen få muligheten til å opptjene «Cosmic Reward»-poeng for å innhente belønninger i «Cosmic Rewards»-programmet: et system som tillater spillere å stige i nivå gjennom «Cosmic Tiers» ved å kjøpe ting i WildStars’ onlinebutikk, eller butikken i selve spillet.

Hvis du ikke har et abonnement, kan du registrere deg på WildStars’ hjemmeside og kanskje få muligheten til å delta i den andre fasen av betaen som begynte 3. september. Karakterene til de som får tilgang til betaen og logger seg inn vil konsekvent få en tittel, «Freelancer», etter oppdateringen finner sted.

En annen type valuta kalt «Omnibits» kommer også til å introduseres: fiender vil droppe disse når du spiller og du kan slik bruke oppsparte «Omnibits» til å kjøpe nyttige ting som ellers hadde kostet ekte penger. Teoretisk sett kan du med andre ord kjøpe alt i spillet uten å bruke én eneste krone så lenge du er villig til å spille mye.

En lukket beta er i gang for å teste ut den nye forretningsmodellen i et forsøk på å forsikre om at de økonomiske og gameplay-relaterte endringene fungerer som de skal.

Enhver nåværende abonnent kan få tilgang til betaen umiddelbart, mens resten av oss må vente tålmodig til slutten av måneden.

WildStar er et science fiction-nettrollespill utviklet av Carbine Studios og publisert av NCSOFT.

Vi testet spillet i fjor.
WildStar har en humoristisk vri på MMO-sjangeren »

Les også
Anmeldelse: Wildstar

Siste fra forsiden