Wing Commander til Xbox 360?

Amerikanske ESRB har tatt en titt på et Xbox 360-spill som heter Wing Commander Arena.

Nettstedet Siliconera har oppdaget at ESRB, som setter anbefalte aldersgrenser på spill for det amerikanske markedet, har vurdert et spill som heter Wing Commander Arena (og gitt det bestemmelsen E, for "everyone").

Spillet kommer til Xbox 360, og med tanke på at ESRB allerede har tatt en titt på det, er det sannsynligvis rimelig ferdig. Det faktum at spillet ikke har blitt kunngjort enda tyder litt på at det ikke er en butikklansering, men et spill som er ment for Xbox Live Arcade. Navnet gir også et visst inntrykk av at det er snakk om et rent skytespill, og ikke et spill som fokuserer på en omfattende historie, slik forgjengerne gjorde.

I det siste har det også gått rykter om at Electronic Arts jobber med et flerspillerbasert romskytespill i stil med Asteroids, som skal lanseres på Xbox Live Arcade. Om det er dette som er Wing Commander Arena, eller om det er snakk om to helt forskjellige prosjekter, vet vi ikke.

Wing Commander kom på markedet i 1990, og sprengte grenser takket være en ikke-lineær kampanje, et kraftig fokus på historiefortelling og vanvittig lekker grafikk (i forhold til datidens standard). Det til nå siste spillet i serien dukket opp i 1998, og det er definitivt spennende at Electronic Arts ser ut til å gjenopplive den, om enn i en begrenset skala.

Siste fra forsiden