Bli luftens konge i april

Wooooooosh!

Dato er satt for arkadeflyspillet After Burner Climax.

For noen år siden børstet Sega støvet av den gamle spillserien After Burner og slapp After Burner Climax i arkadehallene. Som sine forgjengere var det et actionspill hvor du fikk rollen som pilot for et lynraskt og tungt bevæpnet jagerfly.

Farvel til lydmuren.

Sega kunngjorde for et par måneder siden at de ville relansere After Burner Climax på konsoll gjennom nettbutikkene til Xbox 360 og PlayStation 3. Spillet har nå fått dato og pris. Xbox 360 utgaven koster deg 800 Microsoft-poeng og slippes 21. april. På PlayStation 3 kommer spillet 22. april. Prisen for denne blir rundt seksti kroner.

After Burner Climax lar deg styre et av tre kampfly (F-14D Super Tomcat, F-15E Strike Eagle eller F/A-18E Super Hornet) gjennom tjue oppdrag lagt til varierte og fargerike områder verden rundt. Valgene du tar og om du lykkes med diverse spesialoppdrag avgjør hvilken retning historien utfolder seg i.

Flyene er bevæpnet med maskingevær for nærkamp og målsøkende raketter for fjernere mål. I tillegg kan du aktivere en egen klimaksmodus som får tiden til å gå saktere og lar deg stile inn siktet til rakettene i ro og mak.

Siste fra forsiden