World in Conflict til 360?

Skal vi tro GamePro, får også Xbox 360-eiere mulighet til å kjempe mot kommunister i World in Conflict.

Nettstedet Worthplaying har tatt en titt på det nyeste nummeret av det amerikanske spillbladet GamePro, og forteller at bladet kommer med en to-siders artikkel om World in Conflict, det nye strategispillet fra skaperne av Ground Control. I følge Worthplaying hevdes det her at spillet også kommer til Xbox 360, og at lanseringen vil finne sted i årets fjerde kvartal.

World in Conflict på PC

World in Conflict foregår i en verden der Sovjetunionen fortsatt er en reell motstander for NATO-landene, og det hele starter med vestens største marerittscenario. Året er 1989, russiske tropper invaderer Europa og USA, og NATO-styrkene er i trøbbel.

Spilleren får rollen som en feltkommandant, og må kjempe for å ta tilbake de amerikanske byene en etter en, ved hjelp av noen av åttitallets heftigste militærmaskiner. Utviklerne i svenske Massive Entertainment forteller at de ønsker å gi spillerne et stort antall taktiske muligheter.

Fokuset er på selve kamphandlingene (fremfor ressursinnsanking), og ved å ta over kontrollpunkter rundt om på kartet, får du "taktiske poeng", som du kan investere i forsterkninger. Mer informasjon om World in Conflict kan du finne på spillets offisielle nettsted.

Siste fra forsiden