World of Warcraft lever ennå i beste velgående

Den seneste utvidelsen er den raskest selgende noensinne.

Blizzard

World of Warcraft begynner virkelig å dra på årene, men Blizzard makter fremdeles å holde liv i spillet. At spillere ennå ikke har noen planer om å forlate skuta har vi nå fått en ny, god indikasjon på.

I en pressemelding opplyser Blizzard at den seneste, store utvidelsen til spillet, Battle for Azeroth, solgte i hele 3,4 millioner eksemplarer bare i løpet av lanseringdagen den 14. august.

Blizzard

Raskest selgende noensinne

Det gjør Battle for Azeroth til den raskest selgende World of Warcraft-utvidelsen i spillets historie. Ifølge Blizzard er utvidelsen også blant de raskest selgende PC-spillene noensinne –dersom man altså betrakter den som et spill.

Battle for Azeroth ble kunngjort i november i fjor og er den syvende utvidelsen til World of Warcraft. Utvidelsen går tilbake til striden som har stått sentralt i spillet siden lanseringen i 2005 – nemlig Horde mot Alliance.

Spillere på begge sider får utforske helt nye områder i håp om å rekruttere flere til sine respektive saker, og kan i tillegg ta på seg sjørøverhatten for å plyndre små øyer. Nivåtaket løftes til 120, Blizzard lover flere nye grotter og raids for spillere å bryne seg på og selvfølgelig et lass med nye våpen og annet utstyr.

World of Warcraft ble lansert i 2004, som gjør spillet 14 år gammelt i år, og den første utvidelsen The Burning Crusade kom ut i helt tilbake i 2007. Hvor lenge det vil fortsette å komme utvidelser er uvisst, men Blizzard har tidligere uttalt at de aldri har mangel på nye ideer.

Les også: Assassin's Creed tar «ferie» neste år »

Siste fra forsiden