Worms for Wii

THQ har kunngjort Worms: A Space Oddity, et wii-eksklusivt Worms-spill fra Team 17.

Meitemarkene i Worms-serien fortsetter å gjøre sitt ytterste for å utslette hverandre, og etter som nye plattformer lanseres finner de stadig nye slagmarker. Worms: A Space Oddity markerer seriens debut på Wii, og leverer en frisk visuell stil, nye miljøer og intuitive kontroller.

Som tidligere spillene i serien er Worms: A Space Oddity et turbasert strategispill sett fra siden, der hver spiller får en gruppe tungt bevæpnede meitemarker. Disse må så skyte meitemarkgørra ut av hverandre, og spillet er over når kun ett lag står overlevende igjen.

I pressemeldingen sin lover utgiver THQ et fornyet enspillergameplay, samt en rekke nye flerspillermuligheter (blant annet for opp til fire spillere over nettet) og festspill. Ved hjelp av Wii-kontrollerne får spillerne mer kontroll enn tidligere, og kan angripe ved hjelp av en rekke fysiske håndbevegelser kun mulig på Wii.

Worms-serien har tradisjonelt hatt et tegneseriepreg, men A Space Oddysey dropper dette til fordel for en mer science-fiction-basert grafikkstil. Handlingen foregår på seks ulike planeter, hver med massevis av unike miljøer og utfordringer.

Som vanlig er det britiske Team 17 som står for utviklingen, og planen er at spillet skal slippes til våren neste år.

Oppdatering: THQ har bekreftet at spillet er basert på det klassiske 2D-gameplayet fra eldre spill i serien, og ikke 3D-gameplayet fra titler som Worms 3D

Siste fra forsiden